Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Bosch ART 26 CombiTrim

Přidat recenzi

Strunová elektrická sekačka - Vyžínač elektrický - Bosch - elektrické - strunové sekačky - 0.45 kW - 26 cm - 26 cm - 3 kg

Sekačka strunová Bosch ART 26 CombiTrim Technické údaje - Příkon: 450 W - Teleskopická násada: 80 - 115 cm - Průměr střihu: 26 cm - Cívka "Pro-Tap": 1,6 mm x 8 m - Hmotnost: 3... více »

Kde koupit

Ověřený zákazník ElektroCR.cz

Valošková

Přidáno: 22. srpna 2011

Zakoupeno v ElektroCR.cz

• strunka vhodná pro velmi různorodý terén a porost v okolí domu, lehká a dobře manipulovatelná i pro starší osobu

spokojenost - pozor při nákupech si dávám vždy a vybírám podle potřeby a ne podle reklamy, či nízké ceny

• Ano (2)
  • Ne

Přidáno: 22. srpna 2011

• V balení je i několik silnějších strun na kopřivy a slabé keříky, ale nesmí se s tím stefit do ničeho pevnějšího než je ta struna (např. drátěné pletivo) - nezkoušel jsem shánět náhradní.
  • Mechanizmus pro vysouvání struny mi nikdy dobře nefungoval, když se na hlavu zatlačí na pevném podkladě, akorát se obrousí a ten podklad taky.
  • Pravděpodobně nárazem sekačky o zeď nebo o zem došlo k prasknutí hlavy motoru, která je celá z plastu (!) a sekačka přestala být použitelná.

Dříve jsem měl zkušenosti jen s rotačními sekačkami, nevěděl jsem úplně co od takové strunové očekávat.
Investoval jsem 1800 do výrobku zvučnější značky v domění že bude fungovat a je mi líto, že jsem raději na ty dvě sekání nekoupil něco na aukru za 200.

• Ano (2)
Ověřený zákazník Elektro-partner.cz

Přidáno: 24. listopadu 2009

Zakoupeno v Elektro-partner.cz

• Snadná obsluha, spolehlivá
  • Příliš těžká

Doporučuji pouze pro občasné krátkodobé sekání, jinak ne.

• Ano (3)

Přidáno: 3. srpna 2009

• Servis na vysoké úrovni.
  • Dvakrát reklamace pro upadlý unašeč struny, pokaždé výměna za nový výrobek. Teď unašeč drží, ale pro změnu zase neustále spadává kolečko se strunou.

Nebrat !

• Ano (6)
  • Ne
Spade

Spade

Přidáno: 25. července 2009

• Špatná funkce vysouvání struny, špatná struna. Teleskopická násada se povoluje.

Vysouvání struny nefunguje, struna se nezkracuje o ostří, ale vždy se ulomí už v otvoru cívky. Práce s touto strunovou sekačkou Bosch je zkouška trpělivosti a nervů. Typický příklad devastace firemní značky snahou o maximální zisk za cenu nízkých výrobních nákladů. Vyrábí se v Číně.

• Ano (12)

Zobrazuji 1 - 5 ze 5 recenzí