Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

AL-KO BC 4535

Přidat recenzi

Křovinořez benzínový - Al-ko - benzínové - křovinořezy - 1.25 kW - madla - 41 cm - 41 cm

Špičkový model s výkonným motorem. Kovový trojzubec k prosvětlování houževnatých křovin. Pro profesionální práce bez únavy: Komfortní popruh rozděluje váhu rovnoměrně přes... více »

Kde koupit

Všechny recenze AL-KO BC 4535

Mirous

Mirous

Přidáno: 2. září 2011

• vykon, seka opravdu s prehledem
  • jednoducha obsluha
  • startuje jedna basen (kdyz funguje:))
  • vaha (po nekolika hodinach zacne byt popruh dost neprijemny, aspon jiny popuh na obe ramena by se hodil)
  • uchyceni rukojeti k tyci (klouze, utahnout se bojim aby to neruplo - levna plastovka)

Koupil jsem po internetu. Pri prvni reklamaci mi sdelili ze si ji zaplatim, protoze obchod neni oficialni dodavatel do CR. Obchod byl ale fer a uctenku proplatil, tak aspon to.

Reklamuji uz po ctvrte (za cca rok a pul). Prvni byla zavada na tyci (lozisko myslim), dalsi tri svicka. Co se tyce svicky - zavadou je udajne spatna informace v manualu - olej se nedava 1:25, ale 1:50! Zpusobi to zanaseni motoru a pak odchazi svicka. Tot mi rekli v servise.

O sekacce, i pres hromadu reklamaci (zrejme castecne ma chyba - mel jsem se ridit rozumem a dat 1:50) jsem spokojen. Vykon staci i na hustou travu, sekacka se nezastavi. Vyssi trava se namotava, ale to delal i predchozi krovinorez (asi bezna vec). Chce to trochu sikovnosti a casteji travu odstranit.
Vypada trochu plastove, na PPL dokonce kousek plastu urazili. Nicmene na zavadu to neni, pri beznem pouziti kvalita zpracovani vyhovuje.
Diky vykonu taky kaminky odletavaji pomerne rychle, tak pozor na to.:)

• Ano (3)
  • Ne

Anonym

Přidáno: 18. května 2011

Zakoupeno v Televiznistolky.com

• kvalitní stroj za dobrou cenu
  • zatím nic

OK

• Ano (2)
  • Ne

JKR

Přidáno: 13. května 2011

• cena a výkon
  • připadne mi divné, když je v návodu napsáno míchání benzínu s olejem v poměru 50:1 a ke zboží dostanete odměrku která nabízí buď poměr 25:1 a 30:1

• Ano (3)
  • Ne (2)
Ověřený zákazník Nářadí-Vítek

Jiří Hanuš

Přidáno: 12. června 2010

Zakoupeno v Nářadí-Vítek

• cena, výkon.
  • design, jako vysavač, nedomyšlené uchycení strunové hlavy, hodně se pod ní namotává tráva.

• Ano (17)
  • Ne (1)

Přema

Přidáno: 3. května 2011

Zakoupeno v Televiznistolky.com

zatím funguje, testl jsem ho asi jen půl hodiny, nemůžu zatím posoudit pro a proti

• Ano
  • Ne (7)